De aanmelding voor de volgende ronde (locatie Amsterdam) gaat open vanaf maandag 26 februari 2018. Deze ronde vindt plaats in samenwerking met de KNCV, de beroepsvereniging voor chemici. Promovendi uit de chemische wetenschappen worden daarom aangemoedigd zich aan te melden! Aanmelding is ook open voor wetenschappers uit andere gebieden.

Aanmelden voor ronde 2 van ScientistWanted kan via het formulier in deze link. Er is plaats voor 20 deelnemers. Bij meer aanmelders zullen we selecteren; dat zal op basis van loting gebeuren en met voorrang aan promovendi uit de chemische wetenschappen. De selectie zal bekend gemaakt worden rond 9 maart.

Belangrijke data:

  • 28 maart 14:00-17:00, Intertain lab (VU), Amsterdam. Eerste meeting. Uitleg over het proces en start video maken
  • 26 april 14:00-17:00 Intertain lab (VU), Amsterdam. Tweede meeting. Bijeenkomst om eerste resultaat te bekijken en te evalueren
  • 7 of 8 mei 14:00-18:00, VondelCS, Amsterdam. Eindmeeting inclusief borrel. We bekijken en vieren hier de eindproducten.

Tussen 28 maart en 26 april ben je ongeveer 10-15 uur kwijt aan de opdrachten om tot het eerste resultaat van je filmpje te komen.

Meer weten?

KNCV logo