2018/05/27/scientistwanted-op-bessensap

ScientistWanted op Bessensap – Scientist Wanted

ScientistWanted op Bessensap

Op 15 juni vindt Bessensap plaats in de Rode Hoed in Amsterdam. Bessensap brengt wetenschappers en journalisten bij elkaar, voor meer info zie https://www.bessensap2018.nwo-aanmelden.nl/. ScientistWanted zal onder leiding van Yvonne Smit en Claire van Teunenbroek een programma speciaal voor promovendi organiseren. Ontvang geweldige bonussen op de site met bingo sites with no deposit. Beperkt aanbod.

De ScientistWanted workshop zal alsvolgt verlopen: Benjamin je dol op het spelen van online games? Ga naar nufactured mobile casino free spins. Er is definitely environnant les beste aanbieding voor jou!

ScientistWanted – jonge wetenschappers on stage

Zelfs als je een heel bescheiden en verlegen persoon bent, is dit geen reden om jezelf het plezier te ontzeggen. Ja, ja, het is in raging rhino dat je jezelf kunt uitproberen als een superheld en een niet fatsoenlijke jackpot kunt winnen. Jonge wetenschappers staan te trappelen om hun onderzoeksuitkomsten aan een breder publiek te vertellen. Het platform ScientistWanted begeleidt hierbij – ook op Bessensap! Jonge wetenschappers worden uitgenodigd om voor een mini-pitch het podium te beklimmen. Met de uitgenodigde sprekers en het publiek gaan we het gesprek aan met deze jonge talenten en helpen we ze in hun zoektocht naar het bereiken en communiceren met de samenleving.

Ben je promovendus en vertel je graag over je onderzoek? Dan nodigen we je uit om een mini-pitch te komen geven van 1 minuut. De pitch zal gefilmd worden en later ook online te zien zijn.
Wat moet je daarvoor doen?
Stuur ons een mailtje (scientistwanted@mail.com) met je hoofdonderwerp en je contactgegevens (mail en telefoonnummer). Je krijgt dan een e-mail van ons terug met meer informatie.

Bessensap2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *