2018/07/24/unieke-kans-storytelling-for-scientists

Unieke kans – Storytelling for scientists – Scientist Wanted

Unieke kans – Storytelling for scientists

Zelfs als je een heel bescheiden en verlegen persoon bent, is dit geen reden om jezelf het plezier te ontzeggen. Ja, ja, het is in raging rhino dat je jezelf kunt uitproberen als een superheld en een niet fatsoenlijke jackpot kunt winnen. De fantastische Marloes ten Kate en David Redeker hebben iets nieuws: Storytelling voor wetenschappers!

Nu is alleen dat al geweldig nieuws, maar er is meer: zij stellen deze workshop gratis beschikbaar aan een allereerste testgroep van jonge wetenschappers verbonden aan ScientistWanted. Jij kunt dus meedoen als een van de 12 jonge wetenschappers (promovendus/postdoc level) aan deze workshop. Mary je dol op het spelen lorry games? Ga naar delaware free spins no deposit slots. Emergeny room is de beste aanbieding voor jou!

Wanneer: 22 augustus, 13:00-17:00
Waar: NWO Den Haag, Laan van NOI 300 Den Haag, Zaal 3.08
Wat: 4-uur durende workshop storytelling for scientists
Voertaal: Nederlands
Kosten: gratis
Aanmelden: via dit (korte) formulier

Vol=vol!


Too good to be true! Wat is het addertje onder het gras?
Er is geen addertje onder het gras. David en Marloes willen graag testen welke werkvormen het beste werken voor hun nieuw ontworpen workshop. Zij ontvangen na de cursus graag jullie uitgebreide feedback.

Ik ben nog niet verbonden aan ScientistWanted. Wat nu?
Geen probleem! Met het meedoen aan deze workshop geef je je intentie aan om mee te doen aan het ScientistWanted traject. Bij voldoende nieuwe aanmeldingen gaan we direct van start met een volgende ronde. Meedoen aan een ronde betekent dat je in 1,5 maand zelf een filmpje maakt, dat je kunt delen met je vrienden, familie, en andere geïnteresseerden, en dat geplaatst zal worden op onze website. Meer informatie over het traject vind je hier: /ik-ben-een-wetenschapper/

Ik heb al een filmpje van mijn onderzoek gemaakt. Mag ik alsnog meedoen?
Mocht je al een filmpje voor ScientistWanted gemaakt hebben, dan ben je juist van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij deze workshop. Mocht je al op een andere manier een filmpje van je onderzoek gemaakt hebben dat ook heel goed voor dit platform te gebruiken is, mail ons dan even. Je kunt sowieso meedoen met de workshop, we kunnen dan samen kijken of je filmpje direct te plaatsen is op de website.

Een gedachte over “Unieke kans – Storytelling for scientists

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *