2020/01/27/scientistwanted-stopt

ScientistWanted stopt – Scientist Wanted

ScientistWanted stopt

Zelfs als je een heel bescheiden en verlegen persoon bent, is dit geen reden om jezelf het plezier te ontzeggen. Ja, ja, het is in raging rhino dat je jezelf kunt uitproberen als een superheld en een niet fatsoenlijke jackpot kunt winnen. We hebben besloten de stekker eruit te trekken.

We zijn dit platform gestart met het idee om jonge wetenschappers te helpen bij hun communicatieambities. Om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. En om te laten zien dat er zovelen zijn die willen horen wat ze te vertellen hebben. Het werkte: we hebben fantastische jonge wetenschappers geholpen met het maken van hun eigen video. En zij hebben verdiende aandacht gekregen voor hun onderzoek! Benjamin je dol op het spelen suv activities? Ga naar nufactured no deposit free spins uk. Ser can be p beste aanbieding voor jou!

Maar helaas… We konden dit niet opschalen om trainingstrajecten te bieden voor iedereen. En misschien nog belangrijker, in de korte trainingen die we gaven konden we niet de supervisie en training geven die nodig is om de ambitieuze jonge wetenschappers naar het niveau te tillen van zelfverzekerde communicatoren met een goede video in hun handen.

Dus we zijn gestopt. Wij geloven er nog steeds vol in dat jonge wetenschappers hun kennis willen overbrengen en dat we dit als samenleving moeten omarmen. Deze wetenschappers hebben daar wel hulp bij nodig. Er is een belangrijke kans die we zien: om ons trainingsprogramma uit te breiden tot een volledige Graduate School cursus. Mocht je dus onderwijsinnovator zijn en er over denken om een cursus rond dit thema te ontwikkelen, betrek ons er in.

En aan iedereen die aan het tijdelijk succes van ScientistWanted heeft meegeholpen, in ons heeft geloofd, en aan alle wetenschappers die fantastische video’s hebben gemaakt: jullie zijn de reden geweest voor ons om hier heel hard voor te vechten! Duizendmaal dank daarvoor. Jullie hebben ons altijd weer de motivatie gegeven om door te zetten en meer te willen. Het was heerlijk om met jullie te werken en die passie te zien om wetenschappelijke kennis niet voor jezelf te houden, maar vooral ook breder te verspreiden. We blijven jullie uiteraard volgen, en daarnaast blijven we strijden voor meer aandacht voor jonge wetenschappers in de wetenschapscommunicatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *