Wij zijn drie promovendi die geinteresseerd zijn in wat wetenschappelijke kennis kan betekenen voor de samenleving. We zijn alledrie overtuigd dat kennis niet alleen bij wetenschappers moet blijven. Daarnaast denken we dat het starten van het opleiden van de jongste generatie wetenschappers de manier is om deze cultuur te veranderen.

Amber Kerkhofs leidt het project in goede banen. Zij is strateeg, verbinder en aanjager van ScientistWanted. Ze wordt elke keer weer verrast door haar eigen enthousiasme in dit project. Dat komt ook wel door de vele leuke contacten in de wetenschap en de media en het plezier waarmee zij en de contacten zich inzetten om een klein stukje communicatie in de wetenschap te brengen.

Joshua Obermayer verzorgt de financiele en bestuurlijke zaken van dit project. Hij komt altijd met de juiste vragen zodat dit project niet in alle sloten tegelijkertijd loopt. Hij is de echte onderzoeker van dit drietal, en is dan ook bezig om zijn onderzoek aan de VU Amsterdam af te ronden.

Mirelle ter Veer wacht op haar kans om ScientistWanted groot te maken in het buitenland. Ondertussen ondersteund zij waar ze kan op afstand, aangezien Mirelle een postdoc begonnen is in Frankrijk.